İçeriğe geç

Iphone 13 Kaç Yıl Gider

iPhone 13 kac yıl gider?

Bu soruyu cevaplamak için Apple’ın iOS güncellemelerine ve bu güncellemelerin hangi telefonlara ne sıklıkla dağıtıldığına baktım. Apple’ın her telefon için beş büyük güncelleme politikası göz önüne alındığında, iPhone 13, 2027’ye kadar yani iOS 20’ye kadar en güncel sürümde kalacak.

iPhone 13 ömrü ne kadar?

iPhone 13 şarjı ne kadar dayanıyor? Farklı başlıklar altında incelersek, iPhone 13 ile 19 saate kadar video oynatabiliyor, 15 saate kadar çevrimiçi video izleyebiliyor veya 75 saate kadar ses çalabiliyorsunuz.

iPhone 13 ne zaman biter?

Önceki iPhone modellerinin ne kadar uzun süre güncelleme aldığını göz önünde bulundurduğumuzda, Apple iPhone 13 modelinin 2026 yılına kadar yeni iOS güncellemeleri alabileceğini varsayabiliriz. Bu süre cihazın kullanım ömrü açısından oldukça yeterli sayılabilir.

2024 de iPhone 13 alınır mı?

6.1 inçlik Super Retina ekrana sahip bu güçlü işlemci, 2024 yılında bile günlük kullanımdan yoğun oyun oynamaya kadar her türlü görevi rahatlıkla yerine getirecek.

iPhone 13 hala alınır mı?

Sonuç olarak, iPhone 13 iki yıl sonra bile hala uygun fiyatlı bir cihaz. Bütçeniz sınırlıysa ve yalnızca iPhone 13’ü karşılayabiliyorsanız, o zaman bu cihazı beğeneceksiniz. Ancak, daha büyük bir bütçeniz varsa ve gelecek için daha iyi bir yatırım yapmak istiyorsanız, o zaman iPhone 15 serisini tercih edebilirsiniz.

iPhone en fazla kaç sene kullanılır?

Tüm bunlar iPhone’ların ömrünü uzatırken, ona bir süre vermek de mümkün. Horace Dediu adlı bir analiste göre, bir Apple telefonunun ömrü yaklaşık dört yıldır.

Pil Sağlığı neden düşer iPhone 13?

Bunlara doğal pil yaşlanması, aşırı şarj, yanlış kullanım ve cihazın aşırı ısınması dahildir. Pil ne kadar çok kullanılırsa, pilin maksimum kapasitesi o kadar azalır. Bu nedenle, cihazınızı düzenli olarak aşırı şarj etmek pilin ömrünü kısaltabilir.

iPhone 13 pil sağlığı kaç olmalı?

iPhone’unuzun pilini ne zaman değiştirmeniz gerektiğini bilmek önemlidir çünkü pilin kapasitesi zamanla ve kullanımla azalır. Apple, iPhone’unuzun pilinin orijinal kapasitesinin %80’inin altına düştüğünde değiştirilmesini önerir.

iPhone 13 su geçirmez mi?

Boyut ve ağırlık yapılandırmaya ve üretim sürecine bağlı olarak değişir. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max suya, sıçramaya ve toza dayanıklıdır. Cihazlar kontrollü laboratuvar koşulları altında test edildi ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine (30 dakikaya kadar maksimum 6 metre derinlik) ulaştı.

iPhone 13 Kaç Lira 2024?

Ülkemizdeki fiyatlar ABD doları bazında değişiklik gösterse de Mayıs 2024 itibarıyla güncel fiyatına göre iPhone 13’ün en ucuz fiyatı 36 TL’dir.

iPhone 13 piyasadan kalkacak mı?

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Apple, iPhone 13’ün üretimini durdurdu.

iPhone 13 mi 14 mü?

Bu bir gerçek. Ancak bazı yeni özellikler (örneğin Photonic Engine, biraz daha iyileştirilmiş ön ve arka kameralar, biraz daha büyük pil ve pil ömrü) sizin için önemliyse, en mantıklısı iPhone 14 ile başlamak olacaktır. Bütçeniz çok sıkı değilse ve 27.000’lik fiyatın 31.000 TL’yi de getireceğini düşünüyorsanız, iPhone 14 iyi bir tercih olacaktır.

iPhone 13 KAÇ YIL gider?

Bu modelde kullanılan gelişmiş donanım, cihazın uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. Modelin çıkış tarihi ve Apple’ın sunduğu ortalama güncelleme destek süresi göz önüne alındığında, iPhone 13 serisi 2026’ya kadar güncelleme almaya devam edebilir.

iPhone 13 2 el alinir mi?

Kullanılmış iPhone’unuzu güvenli bir yerden satın alır ve gerekli kontrolleri yaptırırsanız endişelenecek bir şeyiniz kalmaz. Bu şekilde iPhone’unuzdan istediğiniz verimi alabilir ve sürprizlerle karşılaşmazsınız.

iPhone 13 üretimi durdu mü?

iPhone 14 Pro’nun yanı sıra iPhone 12 ve 13 mini modelleri de artık üretilmiyor. Ayrıca bu telefonların stoklar tükenene kadar çevrimiçi ve çevrimdışı olarak satılabileceği belirtiliyor.

iPhone 13 kalkacak mı?

iPhone 13 üçüncü yılına giriyor ve Apple’ın web sitesinde satışta olan en eski iPhone modeli. Apple mevcut stratejisini sürdürürse, iPhone 13 de durdurulacak ve iPhone 14 ile değiştirilecek.

iPhone 13 Kaç Lira 2024?

Ülkemizdeki fiyatlar ABD doları bazında değişiklik gösterse de Mayıs 2024 itibarıyla güncel fiyatına göre iPhone 13’ün en ucuz fiyatı 36 TL’dir.

iPhone 13 iOS 18 alacak mı?

iOS 18 alacak telefonlar arasında iPhone 15 serisi, iPhone 14 serisi, iPhone 13 serisi ve iPhone 12 serisi olmak üzere birçok model yer alıyor.

iPhone 13 üretimi devam ediyor mu?

iPhone 14 Pro’nun yanı sıra iPhone 12 ve 13 mini modelleri de artık üretilmiyor. Ayrıca bu telefonların stoklar tükenene kadar çevrimiçi ve çevrimdışı olarak satılabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir